---

Nyhetsbrev fra Vikerfjell

---
Vikerfjelldagen 2016 ble en kjempe suksess

Vikerfjelldagen 2016 ble en kjempe suksess

Vikerfjelldagen ble arrangert på Ringmoen 20. august 2016. Det var over 40 utstillere på denne “minihyttemessen” og...

Les mer.

---
Serveringssteder

Tosseviksetra er åpen i høstferien

Tosseviksetra har åpen varmestue med kiosk i høstferien. Vi serverer varme og kalde drikker, kioskvarer og nystekte vafler.

Les mer.

---
Dugnad 3. sept 2016

Dugnad gjennomført

Mye bra arbeid ble gjort på dugnadene 3.sept. Det ble blandt annet ryddet langs skiløyper og ved gapahuken mellom Elsrudsetra og Vikersetra fikk bålplassen foran gapahuken ....

Les mer.

---
Rørlegger, vann og avløp

Ønsker du innlagt vann og/eller vannklosett på hytta?

I så fall er tiden inne for å starte planleggingen allerede nå, slik at alt er klart til start når våren kommer. Comfort Hønefoss har lang erfaring med dette arbeidet og kan bistå i alt fra søkeprosessen hos kommunen til å finne den rette løsningen for deg. Ta kontakt på telefon 32139100 eller epost honefoss@comfort.as for en hyggelig prat og et godt tilbud. Comfort Hønefoss er en lokal bedrift med ansatte som bor i området og kjenner Vikerfjell godt.

Les mer om mulighetene på www.jetshytte.no

Les mer.

---
Hyttetomter

Ledige hyttetomter

Vikerfjell har mange flotte natur og friluftsområder. Hytteutbyggingen er spredt langs den østre siden av Vikerfjell. Se informasjon om ledige hyttetomter.

Les mer.

---
Hytter til salgs

Hytter til salgs

Det er stor aktivitet i hytteutvikliungen på Vikerfjell. Se informasjon om hytter til salgs.

Les mer.

---
Hyttebutikk på nett

Hent varene dine på vei til hytta

Du kan nå bestille varer på www.hyttetorget.no og hente de på Elsrud Gård på vei til hytta. Velg "Vikerfjell - Elsrud Gård V/Ole Erik Elsrud" som leveringssted. 

Les mer.

---
Webkamera Vikerfjell

Webkamera Vikerfjell

Webkameraet er plassert på Brøttet på Elsrudåsen - Vikerfjell og sender bilder med jevne mellomrom. Dato, klokkeslett og temperatur

Les mer.

---

Nyhetsbrev fra Vikerfjell.com

Nyhetsbrevene fra Vikerfjell.com samler nyttig informasjon for hytteeiere og andre brukere av Vikerfjell. Nyhetsbrevene sendes ut ved behov, men ikke for ofte. Nyhetsbrevet kan gjerne videresendes og nye e-postadresser kan meldes på nederst på websiden www.vikerfjell.com eller ved å sende en epost til nyhetsbrev@vikerfjell.com

 

Saker til nyhetsbrevet

Kom gjerne med tips om saker som kan være aktuelle å inkludere i nyhetsbrevet. Dette kan være alt fra informasjon om arrangementer til gode turforslag eller nyttig informasjon for hytteeiere og andre brukere av området.

---

Vi ønsker alle en flott høst på Vikerfjell

---