---

Nyhetsbrev fra Vikerfjell Skiløyper

vinter 2017

---

Nyhetsbrevet kan gjerne deles med andre som kan ha interesse av å lese det. Det er også mulig å melde seg på mailinglisten for nyhetsbrev nederst på siden på www.vikerfjell.com, så får man fremtidige nyhetsbrev rett i innboksen.

---
Medlemskontigent for Vikerfjell skiløyper er sendt ut

Medlemskontigent er sendt ut

Husk å betale medlemskontingenten til Vikerfjell Skiløyper. Medlemskontingenten er nå sendt ...

Les mer.

---
Vikerfjell Skiløyper

Vår hjemmeside

Skisessongen er godt i gang på Vikerfjell, og vi har hatt skiløyper siden 8. november. På vår hjemmeside finner du løypestatus på kart, og nyttige meldinger fra facebookfeeden med mer. 

Meld deg inn i Vikerfjell Skiløyper og bidra til at vi får et best mulig løypenett på Vikerfjell. 

Besøk vår hjemmesiden her.

---
Nye løyper på løypekartet

Nye løyper på løypekartet

Løypenettet har fått noen oppgraderinger for denne sessongen, og disse er nå kommet inn på det digitale løypekartet. Det er nå mulig å gå på ski til tre topper på over 1000moh på Vikerfjell …

Les mer.

---
Nyhetsbrev fra Vikerfjell skiløyper – Jul og Nyttår 2016

Styret informerer

Snøen kom tidlig i år, men mye vekslende vær fra mildt til kaldt har gjort det utfordrende å kjøre løyper. Allikevel har det vært lagt ned en betydelig innsats …

Les mer.

---
Nye løypemaskiner på Vikerfjell

Nye løypemaskiner på Vikerfjell

Det har kommet nye løypemaskiner til Vikerfjell i år. Både Ringerud og Bleken som kjører for Vikerfjell skiløyper har investert i nye løypemaskiner. 

Les mer.

---
Skiorientering vintern 2017

Skiorientering vinteren 2017

Det er i alt plassert ut 25 poster som er fordelt på 3 runder. På hver post finner du …

Les mer.

---

Søknad om driftstilskudd

Vikerfjell skiløyper (VS) har fått avslag, og får ikke tildelt ekstraordinære midler til løypestøtte fra Ringerike kommune.

Som en konsekvens av søknaden fra VS er det generelle løypetilskuddet i kommunen økt. Det innebærer at potten til fordeling er tredoblet, fra kr.

100.000 til nå kr. 300.000. Denne potten fordeles mellom alle som kjører skiløyper i Ringerike kommune etter innrapporterte kjørte kilometer etter sesongslutt 2017.

Vikerfjell skiløyper bør forvente et beløp som er 3 ganger så stort som tidligere, opp til ca. 55-60.000kr fra Ringerike kommune. 

---
Webkamera Vikerfjell

Webkamera Vikerfjell

Webkameraet er plassert på Brøttet på Elsrudåsen - Vikerfjell og sender bilder med jevne mellomrom. Dato, klokkeslett og temperatur

Les mer.

---

Nyhetsbrev fra Vikerfjell.com

Nyhetsbrevene fra Vikerfjell.com samler nyttig informasjon for hytteeiere og andre brukere av Vikerfjell. Nyhetsbrevene sendes ut ved behov, men ikke for ofte. Nyhetsbrevet kan gjerne videresendes og nye e-postadresser kan meldes på nederst på websiden www.vikerfjell.com eller ved å sende en epost til nyhetsbrev@vikerfjell.com

 

Saker til nyhetsbrevet

Kom gjerne med tips om saker som kan være aktuelle å inkludere i nyhetsbrevet. Dette kan være alt fra informasjon om arrangementer til gode turforslag eller nyttig informasjon for hytteeiere og andre brukere av området.

---

Vikerfjell skiløyper ønsker alle en flott vinter på Vikerfjell

---