Vei og føreforhold Elsrud & Skarrud

Facebook Posts

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Det nærmer seg løpsdagen. Husk påmeldingsfristen onsdag 25. august.Nå begynner det å nærme seg løpsdagen og påmeldingen stenger onsdag 25 august. Det er fortsatt plasser igjen.

Håper vi ses på årets løp 28.august. Velg mellom 2,5km, 11km og 21km.

NB! Begrenset antall plasser.

www.vikerfjellchallenge.no
Velkommen til årets villeste og vakreste terrengløp
... See MoreSee Less

Det nærmer seg løpsdagen. Husk påmeldingsfristen onsdag 25. august.

Brua over bekken mellom Stormyr og Drakemyr er nå fikset. Vi retter en stor takk til Steinar og Tor som har gjort en kjempeinnsats. Dette vil glede mange. Vi er heldige som har slike enestående hytteeiere i vårt område. ... See MoreSee Less

Brua over bekken mellom Stormyr og Drakemyr er nå fikset. Vi retter en stor takk til Steinar og Tor som har gjort en kjempeinnsats. Dette vil glede mange. Vi er heldige som har slike enestående hytteeiere i vårt område.Image attachment

Comment on Facebook

Så flinke dere er👏👏👏👏👏👏

Kjempe! Mange takk 👏🏻👏🏻

Photos from Nes sti- og løypeforening's post ... See MoreSee Less

Comment on Facebook

Bidrag gitt😊

Vi håper dere setter pris på den fantastiske innsatsen løypekjørerne har lagt ned så langt i denne krevende og snørike sesongen og blir med på spleiselaget for tilrettelegging av skispor på Vikerfjell.

Vi ser at det er en del aktive brukere av løypenettet som enda ikke har betalt årskontingenten. Dersom noen mot formodning ikke skulle ha mottatt faktura sendt ut i slutten av januar eller purring sendt ut uka før påske kan de ta kontakt med enten sin grunneier eller Vikerfjell skiløyper pr epost. Det er ikke for sent å bidra og vi setter stor pris på all støtte.

Ønsker alle en riktig god påske. Håper vi ses i skiløypa.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

dere gjør en fantastisk jobb👏👏👏

Load more