Servicepartnere

Servicepartnere på Vikerfjell

Vikerfjell.com med samarbeidspartnere ønsker alle brukerne av Vikerfjell velkommen til fjells. Vi er alle her for å gjøre ditt opphold og dine opplevelser på Vikerfjell best mulig. Vikerfjell.com oppfordrer til at det benyttes lokale håndverkere og tjenestetilbydere når det skal utføre arbeid på hytta eller det er behov for andre servicetjenester på Vikerfjell. Våre samarbeidspartnere har godt omdømme og lang erfaring på Vikerfjell.

ELEKTIRKER

Her kan du få kontakt med din egen fastelektriker på Vikerfjell

Ta kontakt på:

tlf: 950 79 559

Epost: post@avogpaa.no

Besøk websiden vår

Send E-post

RØRLEGGER

Comfort – Hønefoss VVS har lang erfaring og mange dyktige medarbeidere. Hønefoss VVS kan hjelpe deg med alt fra renseanlegg og tette tanker til å fikse en kran som drypper. I tillegg til å installere alt av vann og avløp i nybygg har Hønefoss VVS også mange gode løsninger for oppgradering av vann og avløpsløsninger i eldre hytter.

Vi har butikk i Hensmoveien 23 like ved E16 rett nord for Hønefoss

Åpningstider for butikken:
Mandag-fredag 10.00 – 16.00

Besøk websiden vår

Telefon 32 13 91 00

honefoss@comfort.no

Send E-post

HYTTEBUTIKK PÅ NETT

Vikerfjell har nå hyttebutikk på nett. Du kan nå bestille varer på www.hyttetorget.no og hente de på Elsrud Gård på vei til hytta. Velg “Vikerfjell – Elsrud Gård V/Ole Erik Elsrud” som leveringssted. Klikk på logoen for å gå til hyttebutikken på nett.

TRESPON - KORTREIST TAK OG KLEDNING

Lokalprodusert trespon  kan være noe for deg som ønsker å gi hytta et særpreg. Trespon  (også kjent som treshingel, flis og staver) er et vakkert tradisjonsprodukt som produseres i kjerneved av norsk furu (malmfuru). Trespon  har lange tradisjoner i Norge, det ble blant annet mye benyttet i vikingtiden. Trespon blir nå benyttet til kledning og tak på både tradisjonelle og moderne bygg. Dette er et vakkert og miljøvennlig alternativ både for nybygg og ved restaurering. Med tiden får trespon en vakker gråfarge som harmonerer godt med naturen rundt hytta.

Trespon produseres av Eilo Tre AS lokalisert ved foten av Vikerfjell på Elsrud Gård, så her er det muligheter for kortreist og lokalprodusert tak og kledning. Eilo Tre AS er spesialisert på produksjon og montering av byggdetaljer og trespon (også kjent som treshingel, flis og staver) til tak og kledning.

Se vår hjemmeside for mer informasjon og bilder avflere prosjekter. www.tretak.no

Følg oss på facebook www.facebook.com/treshingel

 

Eilo Tre AS
E-post: info@tretak.no
Vestre Ådal 922, 3516 Hønefoss
Tel: 930 11 567 / 930 66 200

 

[ninja_form id=2]

VED

Når du har behonv for ved til fyring og peiskos på hytta, kan du ta kontakt med grunneieren i ditt hytteområde.

Elsrud
Ole Erik Elsrud – 930 11 567 – ole.erik@elsrud.no

 

Skarrud
Egil Eriksrud – 906 10 504 – egil@skarrud.no