Vikerfjell

Vikerfjell er Oslos nærmeste høyfjell og har i de senere årene fått flere nye hytteområder og gode aktivitetsmuligheter. Selve fjellet Vikerfjell ligger på eiendommen Elsrud Gård rett ovenfor hytteområdene våre. Denne fjelltoppen plassert sentralt i høyfjellsområdet har etter hvert blitt benyttet som navn på hele det omkringliggende fjellområdet. Og i dag benyttes navnet Vikerfjell som en felles betegnelse på hele området.

 

Hytteområdene på Vikerfjell

Våre områder ligger i den sentrale delen av Vikerfjell, nærmere bestemt på Elsrudåsen. Vi har flere ledige solrike hyttetomter til salgs som ligger 500 – 650 moh.

 

Hytteområde ved Sperillen

I tillegg til hytteområdene på Elsrudåsen blir det nå også utviklet hytteområder ved innsjøen Sperillen (154 moh). Dette vil være en unik mulighet til å sikre seg tomter med fantastisk beliggenhet i umiddelbar nærhet av Sperillen med sine muligheter.

 

Aktiviteter og muligheter

Området egner seg meget godt for barnefamilier og aktive personer som ønsker å oppleve den flotte naturen i området. Vinterstid er det ca 105 km oppkjørte skiløyper i nydelig turterreng. Hytteområdet ligger like ved der skiløypenettet til Vikerfjell Skiløyper (ca70km) og Nes sti- og løypeforening (ca35km) knyttes sammen til et stort løypenett. Om sommeren er det gode muligheter for bade- og båtliv i Sperillen og flotte turer i skog og fjell. Ringerike Turistforening har et flott nettverk av merkede stier på Vikerfjell. Det er gode fiskevann i området som blir jevnlig kalket og området har et rikt dyreliv med lange jakttradisjoner. Les mer om aktivitetsmulighetene området har å by på.

 

Utsikt Vikerfjell