Barnas isfiskedager 25 & 26 februar 2017

Posted by on Feb 9, 2017 in Nyheter | 0 comments

I vinterferien arrangerer Vikerfjell Fisk, Barnas Isfiskedager på Vikerfjell. Arrangementet er en uhøytidelig familiesamling med barn og abbor i sentrum. Vi stiller med utstyr til de som ikke har, både pilkestikker og isbor vil være på plass. Dere stiller med forventningsfulle barn, godt humør, mat og drikke for hele dagen. Vi arrangerer en dag på Blankvann, vårt sydligste abborvann og en dag på Killingtjern «nordpå».

Lørdag 25.2 Blankvann
De som starter fra Ringerudsetra får tilbud om snørekjøring opp bakkene, men må ta seg ned til Blankvann og hjem igjen selv. Det vil også bli muligheter for snørekjøring fra Tosseviksetra. Vannet ligger slik til at vi må ta vær/snø forbehold og det er derfor påmelding til denne dagen. Meld dere på med e post til fisk@vikerfjell.no eller som melding på Facebooksiden til Vikerfjell fisk. Husk å skriv hvor dere møter opp.
Vi er på plass på isen fra kl 11, de som ønsker å snørekjøre må være på Ringerudsetra eller Tosseviksetra kl 1030.
Følg arrangementet 25.2 på Facebook her

Søndag 26.2 Killingtjern
Killingtjern er et av våre aller beste abborvann. Til denne dagen trenger vi ikke påmelding, vi vil være på plass med utstyr fra kl 11.00 Vi går ned fra parkeringsplassen innerst i Killingtjernveien og blir så lenge sola skinner.
Følg arrangementet 26.2 på Facebook HER

Kombiner isfiske med visning av hytter og tomter 26. februar

Barnas isfiskedag på Killingtjern kan kombineres med visning i hytteområdene Killingtjern Panorama og Elsrudkollen hyttefelt. Les mer her