Endringer i vilkårene for bruk av YouTube

Posted by on May 24, 2021 in Webcam | 0 comments

Du mottar denne e-posten fordi vi oppdaterer vilkårene for bruk av YouTube <notifications.google.com/g/p/AD-FnExLGaixPHmHDtipIzzqVHZm0RB9TNiCPCHa1RNb2AtICxfGawy_BQoSXpzbx7SI-yTz9wke2fuTGdXRtPWz4KkSU-RXp9NRAr0u> («Vilkår»). Hensikten med oppdateringen er å sikre åpenhet overfor brukerne ved å tydeliggjøre vilkårene våre. Vilkårene fikk en lignende oppdatering i USA i november 2020. Disse endringene har liten innvirkning på tilgangen din til eller bruken din av YouTube.
Oppsummering av endringene:
* Begrensninger for ansiktsgjenkjenning: Vilkårene for bruk angir allerede at du ikke kan samle inn informasjon som kan identifisere enkeltpersoner uten vedkommendes samtykke. Selv om vi alltid har inkludert ansiktsgjenkjenning i vilkårene, er dette gjort enda tydeligere i de nye vilkårene.
* YouTubes rett til inntektsgenerering: YouTube har rett til å tjene penger på alt innhold på plattformen, og vi kan plassere annonser i videoene til kanaler som ikke med i YouTubes partnerprogram.
* Royalty-utbetalinger og kildeskatt: Skapere som har rett på utbetaling av inntekt, får royalty-utbetalinger i henhold til skattelovgivningen i USA, og Google holder tilbake kildeskatt der dette er pålagt ifølge loven.
Sørg for at du leser nøye gjennom oppdateringen av Vilkårene. De nye Vilkårene <notifications.google.com/g/p/AD-FnEzPvZJeO2Y3XXN7fObZ2HKLcq0dtr8m2FVp4tpAlrA_1e-0DpHkt24swnkXbZPoOPk8BPyoDieB27fXh62YKP90Gk_uzPsop7EHmFw> trer i kraft 1. juni 2021 for brukere utenfor USA. Ved å fortsette å bruke YouTube etter denne datoen, samtykker du i de nye Vilkårene. Merk at hvis du gir barnet ditt lov til å bruke YouTube Kids, godtar du også de nye Vilkårene på vegne av barnet.
Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til brukerstøtten <notifications.google.com/g/p/AD-FnEwbW3mkCrxPHcHP3ZYyU0ofKv52PyzEo4A52qENiHmfZ64bC5UATxO5aDAfqJdB6UUfwE6FEN–KtUZZue3eSTEi73OTdquBe6XYRrdxji9E7QFvVTxFvnymS2Dona86Rvqdy1l> .
Vi har sendt deg denne obligatoriske tjenestemeldingen på e-post for å holde deg oppdatert om viktige endringer i vilkårene for bruk av YouTube.
(c) 2021 Google Ireland Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland