Finn ut mer om de oppdaterte vilkårene våre for bruk

Posted by on Nov 25, 2021 in Webcam | 0 comments

webcamvikerfjell@gmail.com
5. januar 2022 gjør vi endringer i vilkårene våre for bruk. Disse endringene påvirker ikke hvordan du bruker Google-tjenestene, men de gjør det enklere for deg å forstå hva du kan forvente fra Google – og hva vi forventer fra deg – når du bruker tjenestene våre.
Du kan gjennomgå de nye vilkårene her <accounts.google.com/AccountChooser?Email=webcamvikerfjell@gmail.com&amp;continue=https://policies.google.com/terms/update%3Futm_source%3Dtos2022-email%26utm_medium%3Demail>. Vi har også laget en oppsummering av de viktigste endringene <accounts.google.com/AccountChooser?Email=webcamvikerfjell@gmail.com&amp;continue=https://policies.google.com/terms/changes%3Futm_source%3Dtos2022-email%26utm_medium%3Demail>. Kort fortalt betyr oppdateringen følgende for deg:
– *Tydeliggjøring av hva du kan forvente fra Google, og hva vi forventer fra deg*: Vi gir flere eksempler for å beskrive den gjensidig respektfulle atferden vi forventer fra alle brukerne våre. Vi er også mer åpne om hvordan vi utvikler, forbedrer og oppdaterer digitalt innhold, tjenester og varer – inkludert flere detaljer om grunnene til at vi gjør endringer og lovpålagte oppdateringer, forhåndsvarselet vi gir deg, og din rett til å trekke deg fra kontrakten med oss. – *Juridisk garanti*: Vi oppsummerer de juridiske garantiene du får i henhold til forbrukerlovene i EØS når du bruker det digitale innholdet vårt, tjenestene og varene våre. – *Angrerett*: Vi gir informasjon om den juridiske retten du har til å trekke deg fra vilkårene innen 14 dager fra du godtar dem, hvis du er en forbruker som befinner deg i EØS. Vi legger også ved en kopi av EUs eksempelveiledning for å trekke seg, i tilfelle du vil utøve den retten. – *Flere definisjoner*: Vi legger til mer forklarende tekst for å hjelpe deg med å forstå visse juridiske uttrykk, som «kommersiell garanti», «juridisk garanti» og «manglende samsvar». – *Forbedret lesbarhet*: Selv om vilkårene våre er et juridisk dokument, har vi gjort vårt beste for å gjøre dem enklere å forstå, blant annet ved å omorganisere noen emner slik at det er enklere å finne dem.
Hvis du bruker Family Link til å administrere en Google-konto for noen andre, bør du ta deg tid til å snakke med dem om disse endringene.
Takk for at du bruker Google.
Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland
Du har mottatt denne e-posten for å bli oppdatert om viktige endringer i Googles vilkår for bruk.