Finn ut mer om de oppdaterte vilkårene våre for bruk

Posted by on Feb 21, 2020 in Webcam | 0 comments

Vi forbedrer vilkårene våre for bruk og gjør dem enklere å forstå. Endringene trer i kraft 31. mars 2020, og de kommer ikke til å påvirke måten du bruker Google-tjenester på.
Hvis du vil ha mer informasjon, har vi gitt en oppsummering av de viktige endringene <accounts.google.com/AccountChooser?Email=webcamvikerfjell@gmail.com&amp;continue=https%3A%2F%2Fpolicies.google.com%2Fterms%2Fchanges%3Futm_source%3Dtos-email%26utm_medium%3Demail> og vanlige spørsmål <accounts.google.com/AccountChooser?Email=webcamvikerfjell@gmail.com&amp;continue=https%3A%2F%2Fpolicies.google.com%2Fterms%2Fchanges%3Futm_source%3Dtos-email%26utm_medium%3Demail%23faq>. Og neste gang du bruker et Google-produkt, kan du gå gjennom og akseptere de nye vilkårene. Kort fortalt betyr oppdateringen følgende for deg:
– Forbedret lesbarhet: Selv om vilkårene våre er et juridisk dokument, har vi gjort vårt beste for å gjøre dem enklere å forstå, blant annet ved å legge til linker til nyttig informasjon og gi definisjoner.
– Bedre kommunikasjon: Vi har forklart tydelig når vi gjør endringer i tjenestene våre (for eksempel legger til eller fjerner funksjoner), og når vi begrenser eller avslutter tilgangen en bruker har. Og vi gjør mer for å varsle deg når en endring har en negativ innvirkning på opplevelsen din av tjenestene våre. Vi har også forklart hvordan vi responderer på forespørsler om videreformidling av data, for eksempel forespørsler fra offentlige organer.
– Google Chrome, Google Chrome OS og Google Disk er lagt til i vilkårene: De forbedrede vilkårene våre dekker nå Google Chrome, Google Chrome OS og Google Disk, som også har tjenestespesifikke vilkår og retningslinjer som hjelper deg med å forstå hva som er unikt med tjenestene.
– Ingen endringer av personvernreglene våre: Vi gjør ingen endringer av Googles personvernregler <accounts.google.com/AccountChooser?Email=webcamvikerfjell@gmail.com&amp;continue=https%3A%2F%2Fpolicies.google.com%2Fprivacy%3Futm_source%3Dtos-email%26utm_medium%3Demail>, og vi har ikke gjort noen endringer i måten vi behandler informasjonen din på. Husk at du når som helst kan gå til Google-kontoen <myaccount.google.com> din for å gjennomgå personverninnstillingene og administrere hvordan dataene dine brukes.
Hvis du er foresatt for et barn under alderen som kreves for å administrere sin egen Google-konto <support.google.com/accounts/answer/1350409>, og du bruker Family Link <families.google.com/familylink/> for å administrere barnets bruk av Google-tjenester, må du være oppmerksom på at når du godtar de nye vilkårene våre, gjør du det også på barnets vegne. Derfor bør du vurdere å diskutere disse endringene med barnet.
Hvis du ikke godtar de nye vilkårene våre og hva vi kan forvente fra hverandre når du bruker tjenestene våre, finner du selvfølgelig mer informasjon om alternativene dine, i vanlige spørsmål <accounts.google.com/AccountChooser?Email=webcamvikerfjell@gmail.com&amp;continue=https%3A%2F%2Fpolicies.google.com%2Fterms%2Fchanges%3Futm_source%3Dtos-email%26utm_medium%3Demail%23faq>.
Takk for at du bruker Googles tjenester.
Google-teamet
(c) 2020 Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland
Du har mottatt denne e-posten for å bli oppdatert om viktige endringer av Googles vilkår for bruk.