Gi grasrotandelen til Vikerfjell Skiløyper

Posted by on Dec 18, 2018 in Nyheter | 0 comments

Med en sen påske ser det ut til å bli en sesielt lang skisessong denne vinteren med mulighet for mange fine turer i det flotte løypenettet på Vikerfjell. Vi minner derfor om viktigheten av betaling av kontingent når denne sendes ut på nyåret. Vikerfjell skiløyper setter stor pris på alle bidrag som gis. En enkel måte å bidra litt ekstra for de som tipper er å registrere seg slik at grasrotandelen går til Vikerfjell Skiløyper.

Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Ved spill på Multix, Instaspill og Oddsen er Grasrotandelen 14 prosent av spillinnsatsen etter fratrekk for gevinster. Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago.

Du må være kunde hos Norsk Tipping for å bli grasrotgiver. Du kan tilknytte deg en grasrotmottaker hos en av våre kommisjonærer eller logge deg inn på nettsiden vår. Du kan søke på grasrotmottakere her. Søk opp ønsket grasrotmottaker og velg “tilknytt”. Du kan når som helst bytte grasrotmottaker.

Nå har du mulighet til å gi din grasrot-andel til drift og oppkjøring av skiløypene på Vikerfjell. Det eneste du trenger å gjøre er å oppgi vårt organisasjonsnummer 992 612 029

Noter org.nummeret – og registrer deg neste gang du kjøper en Lotto-kupong eller et annet spill hos Norsk Tipping.grasrot_logo_2013

 

Les mer på www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/