Husk medlemskontigenten fra Vikerfjell skiløyper

Posted by on Feb 16, 2018 in Nyheter | 0 comments

Vikerfjell skiløyper oppfordrer alle hytteeiere og andre brukere av løypenettet til å være med på spleiselaget. Det er det DU som betalende medlem som bestemmer hvor gode løypene skal være gjennom sesongen ved å betale medlemskontingenten. Dersom du ikke har mottatt giro ta kontakt med Vikerfjell Skiløyper HER, husk å oppgi kontakt informasjon

Medlemslistene over alle betalende medlemmer blir lagt ut på hjemmesiden vår så snart den er klar. Tusen takk til alle som støtter foreningen! Dersom du ikke ønsker navnet ditt på listen må du gi beskjed om dette.

Turskiltprosjektet. Det jobbes med å lage skilt plan for merking av turløypene på Vikerfjell, og planen er å få bestilt nye skilt i løpet av våren. Oppsetting av skilt blir en av hovedoppgavene på årets dugnader i de ulike områdene. Stolper til nye skilt er planlagt å bli kjørt ut i terrenget i løpet av vinteren. Nye tavler og kart forventes å bli bestilt som fase 2 i Turskiltprosjektet.

VS ønsker alle på Vikerfjell en riktig fin vinterferie, med ønske gode skiopplevelser. Følg med på skisporet.no for oppdatering om løypestatus fra løypekjørerne våre Stein Olav Bleken og Ole Ringerud.

God skitur