Spesialtilbud på golf til hytteeiere på Vikerfjell

Posted by on Jun 1, 2018 in Nyheter | 0 comments

Kom å besøk oss på Ringerike Golfbane i sommer!

 

På Ringmoen ved «foten av Vikerfjell» ligger Ringerike Golfbane idyllisk til ved elva. Her kan du spille golf, footgolf eller rett og slett slappe av på kafeen med utsikt over elva. Banen er perfekt for deg som har lyst til å prøve golf i et rolig uhøytidelig miljø.

 

Vi ønsker flere spillere på banen og vil derfor gi dere hytteeiere i området et knalltilbud på Greenfee billetter.  Kjøp 10 greenfee (spilleretter) for bare kr 100 pr stk. Du betaler kr 1000,- for en pakke med 10 greenfee som du kan bruke selv eller dele ut til dine hyttegjester. Det eneste kravet vårt er at spillerettene må brukes i løpet av 2018 sesongen. Du kan selv velge om du bruker spillerettene på golf eller footgolf. Vanlig pris for 10 golf greenfee er kr 2500,- så her er det mye å spare!

 

Greenfeepakken kan bestilles på post@ringerikegk.no. Vi sender da greenfeepakken hjem til deg i posten så snart greenfeepakken er betalt inn på vår konto; 2280 30 25200. Merk bestillingen med hyttas adresse også, da dette er et eksklusivt tilbud til dere med hytte på Vikerfjell.

 

Kurs eller medlemskap?

Du er selvfølgelig også hjertelig velkommen som medlem i golfklubben. De forskjellige medlemskategoriene med priser finner du på www.ringerikegk.no. Det første året kan du være medlem for bare kr 1800,- og betaler da halv greenfee. Du finner også datoer for kurs på www.ringerikegk.no .

 

Da håper vi å se deg på banen i sommer!

 

Med vennlig hilsen

Ringerike Golfklubb