Tomt til slags – Høy standard i attraktivt område

Posted by on Nov 13, 2014 in Tomter til salgs | 0 comments

Dette er en fantastisk tomt beliggende på Vikerfjell, nærmere bestemt på Elsrudåsen.

 

Prisantydning

Se prisliste i prospekt

Omkostninger

Følgende omkostninger påløper for kjøper:
– Dokumentavgift 2,5 % av kjøpesum
– Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
– Tinglysingsgebyr pr. pant kr 525,-
– Grunnboksutskrift kr 230,-

Størrelse

Tomten har et areal på ca. 2.000 kvadratmeter. Tomten måles opp ved salg og vi forsøker da å få den så stor som mulig.

Bebyggelse

Tomten er godkjent for bygging av fritidsbolig med innlagt vann og strøm og alle fasiliteter. Tillatt grunnflate er 120m2 i tillegg kan det bygges separat uthus på 20m2

Selveiertomt

Dette er en selveiertomt. Det vil si at man eier både hytten og tomten og har full råderett i henhold til gjeldene lover og forskrifter. Vi mener dette er mest ryddig og samtidig gir best forutsigbarhet både for kjøper og selger. Alternativet til å eie tomt er å leie tomt (også kalt Bygsle, feste, punktfeste, leie).

Strøm

Det er nedgravd strøm i feltet.

Vann og avløp

Det kan legges inn vann og vannklosett. Dette krever da renseanlegg for gråvann og evt. tett tank for vannklosett.

Valg av hytte

Kjøper står fritt til å velge hytteleverandør.

Vi kan tilby den løsningen som passer deg best. Enten det er en byggeklar hyttetomt eller en nøkkelferdig hytte etter dine ønsker og behov. Eller noe midt i mellom. Vi bistår gjerne i hele eller deler av byggeprosessen tilpasset dine ønsker.

Adkomst

Hytteområdet ligger sentralt plassert på østlandet kun 100km fra Oslo sentrum. Fra Oslo kjører man til Sandvika og følger E-16 ca 25 km forbi Hønefoss. Man tar der til venstre mot Vikerfjell. Kjør over brua og ta til høyre. Følg veien til den ender, ca 15 km. fra avkjøring Ringmoen. Ta deretter til høyre ved informasjonstavlen inn på Elsrudseterveien. Ved første veidele etter ca 1 km tar man til venstre (på Elsrudseterveien). Kjør rett frem ca 1,4 km til neste kryss hvor man tar til venstre på Elsrudseterveien). Fortsett til toppen hvor veien deler seg. Ta til venstre inn mot hyttefeltet (på Elsrudseterveien).

Dokumenter

Klikk for å se Plankart

Klikk for å se Reguleringsbestemmelser

Visning

Ta kontakt med Ole Erik Elsrud på tlf 930 11 567 eller for en uforpliktende samtale og eller et besøk til området. Vi viser gjerne frem hva området har å by på og plasseringene til de ulike tomtene i terrenget.