Unik tuntomt i populært hytteområde

Posted by on Nov 13, 2014 in Tomter til salgs | 0 comments

En av Vikerfjells flotteste hyttetomter? Utsiktstomt med fantastiske solforhold rett ved skiløypa.

Utsikt-hyttetomt-101-Vikerfjell

 

Prisantydning

Se priser i prospekt

Omkostninger

Følgende omkostninger påløper for kjøper:
– Dokumentavgift 2,5 % av kjøpesum
– Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
– Tinglysingsgebyr pr. pant kr 525,-
– Grunnboksutskrift kr 230,-

Størrelse

Tomten har et areal på ca. 2.500 kvadratmeter.

Bebyggelse

Dette er en tuntomt hvor det tillatt å bygge tunløsninger med 2 bruksenheter hver på 120m2 (samt separat uthus på 20m2), i motsetning til en bruksenhet på andre høystandard tomter. Tuntomter egner seg godt for de som ønsker å skape et hyttetun med 2 hytter og anneks. Her kan for eksempel to familier gå sammen og skape et hyggelig hyttetun, eller man kan ha en generasjonsløsning der man kan være på fjellet sammen med mulighet også å trekke seg tilbake til sin “egen” hytte.

Selveiertomt

Dette er en selveiertomt. Det vil si at man eier både hytten og tomten og har full råderett i henhold til gjeldene lover og forskrifter. Vi mener dette er mest ryddig og samtidig gir best forutsigbarhet både for kjøper og selger. Alternativet til å eie tomt er å leie tomt (også kalt Bygsle, feste, punktfeste, leie).

Det er nedgravd strøm i feltet.

Vann og avløp

Det kan legges inn vann og vannklosett. Dette krever da renseanlegg for gråvann og evt. tett tank for vannklosett.

Valg av hytte

Kjøper står fritt til å velge hytteleverandør.

Vi kan tilby den løsningen som passer deg best. Enten det er en byggeklar hyttetomt eller en nøkkelferdig hytte etter dine ønsker og behov. Eller noe midt i mellom. Vi bistår gjerne i hele eller deler av byggeprosessen tilpasset dine ønsker.

Adkomst

Hytteområdet ligger sentralt plassert på østlandet kun 100km fra Oslo sentrum. Fra Oslo kjører man til Sandvika og følger E-16 ca 25 km forbi Hønefoss. Man tar der til venstre mot Vikerfjell. Kjør over brua og ta til høyre. Følg veien til den ender, ca 15 km. fra avkjøring Ringmoen. Ta deretter til høyre ved informasjonstavlen inn på Elsrudseterveien. Ved første veidele etter ca 1 km tar man til venstre (på Elsrudseterveien). Kjør rett frem ca 1,4 km til neste kryss hvor man tar til venstre på Elsrudseterveien). Fortsett til toppen hvor veien deler seg. Ta til venstre inn mot hyttefeltet (på Elsrudseterveien).

Dokumenter

Klikk for å se Plankart

Klikk for å se Reguleringsbestemmelser

Visning

Ta kontakt med Ole Erik Elsrud på tlf 930 11 567 for en uforpliktende samtale og eller et besøk til området. Vi viser gjerne frem hva området har å by på og plasseringene til de ulike tomtene i terrenget.