Villmarkstomt til salgs

Posted by on Nov 13, 2014 in Tomter til salgs | 0 comments

Dette er en fantastisk villmarkstomt beliggende på Vikerfjell – Oslos nærmeste høyfjell

 

Prisantydning

Se priser i prospekt.

Omkostninger

Følgende omkostninger påløper for kjøper:
– Dokumentavgift 2,5 % av kjøpesum
– Tinglysingsgebyr skjøte kr 525,-
– Tinglysingsgebyr pr. pant kr 525,-
– Grunnboksutskrift kr 230,-

Størrelse

Tomten har et areal på ca. 1.500 kvadratmeter.

Bebyggelse

Dette er frittliggende villmarkstomt som ikke grenser mot andre hyttetomter,men kun mot hovedeiendommen Elsrud Gård. Dette er i utgangspunktet en tomt uten tilrettelegging for innlagt vann og strøm. Det kan derimot søkes om å få dette godkjent i ettertid. Det er heller ikke opparbeidet bilvei til denne tomten, så her er det virkelig muligheter for å kunne bygge en skjermet og tradisjonell hytte. Dersom man skulle ønske er det muligheter for å opparbeide vei i ettertid.

Selveiertomt

Dette er en selveiertomt. Det vil si at man eier både hytten og tomten og har full råderett i henhold til gjeldene lover og forskrifter. Vi mener dette er mest ryddig og samtidig gir best forutsigbarhet både for kjøper og selger. Alternativet til å eie tomt er å leie tomt (også kalt Bygsle, feste, punktfeste, leie).

Strøm

Dette er i utgangspunktet en tomt uten tilrettelegging for strøm. Det kan derimot søkes om å få dette godkjent i ettertid. Et godt alternativ her er solcellepanel og gass. Man kan da få alle ønskelige fasiliteter uten å tilkoble seg strømnettet. Oppvarming av vann og matlaging kan løses med gass.

Vann og avløp

Dette er i utgangspunktet en tomt uten tilrettelegging for innlagt vann. Det kan derimot søkes om og få dette godkjent i ettertid. Gråvannsrensing og wc kan løses med 12V og Vakumtoalett som går til kompostering.

Valg av hytte

Kjøper står fritt til å velge hytteleverandør.

Vi kan tilby den løsningen som passer deg best. Enten det er en byggeklar hyttetomt eller en nøkkelferdig hytte etter dine ønsker og behov. Eller noe midt i mellom. Vi bistår gjerne i hele eller deler av byggeprosessen tilpasset dine ønsker.

Skiløype

Denne tomten har en unik plassering helt inntil skiløypa. Dette er en fantastisk mulighet for den langrenninteresserte. Det er kun få meter fra hyttedøra til skiløypenettet med over 100km skiløyper kjørt opp med løypemaskin..

Adkomst

Hytteområdet ligger sentralt plassert på østlandet kun 10 mil fra Oslo sentrum. Fra Oslo kjører man til Sandvika og følger E-16 ca 25 km forbi Hønefoss. Man tar der til venstre mot Vikerfjell. Kjør over brua og ta til høyre. Følg veien til den ender, ca 15 km. fra avkjøring Ringmoen. Ta deretter til høyre ved informasjonstavlen inn på Elsrudseterveien. Ved første veidele etter ca 1 km tar man til venstre (på Elsrudseterveien). Kjør rett frem ca 1,4 km til neste kryss hvor man tar til venstre på Elsrudseterveien). Fortsett til toppen hvor veien deler seg. Ta til venstre inn mot hyttefeltet (på Elsrudseterveien).

Dokumenter

Klikk for å se Plankart

Klikk for å se Reguleringsbestemmelser

Visning

Ta kontakt med Ole Erik Elsrud på tlf 930 11 567 for en uforpliktende samtale og eller et besøk til området. Vi viser gjerne frem hva området har å by på og plasseringene til de ulike tomtene i terrenget.