Nøkkelferdig fritidsbolig (prosjektert) – arkitekttegnet og spennende! Inkludert selveiertomt fra 2.850.000,-

Posted by on Sep 1, 2014 in Hytter | 0 comments

Vikerfjell – Elsrudkollen – prosjektert nøkkelferdig fritidsbolig – arkitekttegnet og spennende!

Vi har nå valgt ut en solrik tomt på Elsrudåsen med flott utsikt  over Vikerfjell hvor vi har prosjektert en Vikerfjellhytte med 81 m2 grunnflate. I tillegg til dette prosjektet har vi også en rekke byggeklare høystandard tomter hvor vi kan tilby Vikerfjellhytte eller være behjelpelig med prosjektering og byggeprosessen for din drømmehytte.

Se mer informasjon om Vikerfjellhytta på www.vikerfjellhytta.no

FINN-kode: 64816879

Vi kan bidra i hele prosessen fra din hyttedrøm til din drømmehytte.

Ta kontakt med Ole Erik – 930 11 567 for privat visning av området eller send en. e-post til info@elsrud.no

 

Mer informasjon under filmen og bildene…..

httpvh://www.youtube.com/watch?v=U_1AULbsdYI

[tribulant_slideshow gallery_id=”3″ resheight=”65″ resheighttype=”%”]

 

Moderne arkitektur kombinert med gamle byggeskikker

Vikerfjellhytta er et friskt pust og bringer moderne arkitektur og tankegang inn i det norske hyttemarked. Samtidig som hytta har moderne design og arkitektoniske løsninger har den også fått med seg elementer som er utprøvd i byggeskikker som ble etablert for over 1000 år siden.  Vikerfjellhytta har treshingel fra Eilo Tre AS både på tak og vegger.  Treshingel produseres i sentvokst kjerneved av furu (malmfuru). Dette er tilsvarende kvalitet som er anbefalt av riksantikvaren ved restaurering av stavkirker. Harpikssyrer og andre naturlige stoffer i kjerneveden motvirker soppangrep og råte. Les mer om treshingel fra Eilo Tre AS HER

 

Mye plass med 81 kvadratmeter grunnflate og 18m2 soveromsloft

Lys, rom og nærhet til naturen er gjennomgående elementer som hyttene er designet rundt. Vikerfjellhytta er effektiv på arealbruken, og ved at hele fronten som består av store glassvinduer/dører får men en fantastisk romfølelse som virkelig slipper naturen inn. Gjennomgående lys og store vinder på soverommene gjør også at man kan nyte naturens morgenstemningen uten å forlate den gode varme dyna. Selv om Vikerfjellhytta har et lite “fotavtrykk” har den plass til alle fasiliteter som man forventer på en moderne høystandard hytte. Wc, dusj, oppvaskmaskin, kjøleskap osv.


Helårshytte

Vikerfjellhytta er en helårshytte som følger gjeldene isolasjonskrav for helårshytter. Ettersom Vikerfjellhytta er godt isolert etter standarder for helårshytter sikres du en energieffektiv oppvarming.

 

Utvid hytta med påbyggingsmoduler ved behov

Vikerfjellhytta er desigent med tanke på at man ved behov kan utvide hytta ved å bygge til flere moduler. Ved å fjerne et sidevindu på hytta kan man knytte til en påbygningsmodul og innrede med soveplasser eller oppholdsrom etter eget ønske. Gjennom ulike livsfaser har man ulike behov for plass på hytta. Med et modulbassert system kan man komme seg inn på hyttemarkedet tidligere, ved å starte med en liten hytte som kan utvides når man kommer til en livsfase med barn, barnebarn eller om man selv ønsker litt mer boltreplass.

 

Gjennomtenkt planløsning

Vikerfjellhytta har en gjennomtenkt planløsning som utnytter plassen på en god måte og store vinduer slipper naturen inn i hytta. Første etasje har en åpen Kjøkken-, Stue-, spisestueløsning. I tillegg er det bad, gang og bod i første etasje. I andre etasje er det to soverom.