Vikerfjellhytta

Posted by on Sep 1, 2014 in Hytter | 0 comments

Vikerfjellhytta er designet med fokus på smarte plan- og interiørløsninger. Denne designhytta er et resultat av samarbeidetmellom Eilo Tre AS som drives ut fra Elsrud Gård, og arkitektfirmaet Hoem og Folstad AS. Samarbeidet startet allerede i 2002 da den første eneboligen i Stavanger ble tegnet med treshingel som så ble produsert og montert av Eilo Tre AS. Dette har videre ført til en rekke spennende prosjekter. Det siste tilskuddet til dette gode samarbeidet er utviklingen av Vikerfjellhytta.

 

Prosjektert Vikerfjellhytte til salgs på Vikerfjell
Klikk her for mer info

FINN-kode: 64816879

httpvh://www.youtube.com/watch?v=U_1AULbsdYI

[tribulant_slideshow gallery_id=”3″ resheight=”65″ resheighttype=”%”]

 

Moderne arkitektur kombinert med gamle byggeskikker

VikerfjellhyttaVikerfjellhytta er et friskt pust og bringer moderne arkitektur og tankegang inn i det norske hyttemarked. Samtidig som hytta har moderne design og arkitektoniske løsninger har den også fått med seg elementer som er utprøvd i byggeskikker som ble etablert for over 1000 år siden.  Vikerfjellhytta har treshingel fra Eilo Tre AS både på tak og vegger.  Treshingel produseres i sentvokst kjerneved av furu (malmfuru). Dette er tilsvarende kvalitet som er anbefalt av riksantikvaren ved restaurering av stavkirker. Harpikssyrer og andre naturlige stoffer i kjerneveden motvirker soppangrep og råte. Les mer om treshingel fra Eilo Tre AS HER

 

Helårshytte

_OEE3412_x1024Vikerfjellhytta er en helårshytte som følger gjeldene isolasjonskrav for helårshytter. Ettersom Vikerfjellhytta er godt isolert etter standarder for helårshytter sikres du en energieffektiv oppvarming.

 

 

Utvid hytta med påbyggingsmoduler ved behov

Vikerfjellhytta er desigent med tanke på at man ved behov kan utvide hytta ved å bygge til flere moduler. Ved å fjerne et sidevindu på hytta kan man knytte til en påbygningsmodul og innrede med soveplasser eller oppholdsrom etter eget ønske. Gjennom ulike livsfaser har man ulike behov for plass på hytta. Med et modulbassert system kan man komme seg inn på hyttemarkedet tidligere, ved å starte med en liten hytte som kan utvides når man kommer til en livsfase med barn, barnebarn eller om man selv ønsker litt mer boltreplass.

 

God plassutnyttelse og romfølelse

Lys, rom og nærhet til naturen er gjennomgående elementer som hyttene er designet rundt. Vikerfjellhytta er effektiv på arealbruken, og ved at hele fronten som består av store glassvinduer/dører får men en fantastisk romfølelse som virkelig slipper naturen inn. Gjennomgående lys og store vinder på soverommene gjør også at man kan nyte naturens morgenstemningen uten å forlate den gode varme dyna. Selv om Vikerfjellhytta har et lite “fotavtrykk” har den plass til alle fasiliteter som man forventer på en moderne høystandard hytte. Wc, dusj, oppvaskmaskin, kjøleskap osv.

 

Gjennomtenkt planløsning

Vikerfjellhytta har en gjennomtenkt planløsning som utnytter plassen på en god måte og store vinduer slipper naturen inn i hytta. Første etasje har en åpen Kjøkken-, Stue-, spisestueløsning. I tillegg er det bad, gang og bod i første etasje. I andre etasje er det to soverom.

 

Vikerfjellhytta 50

Mye plass med 81 kvadratmeter grunnflate og 18m2 soveromsloft

[tribulant_slideshow gallery_id=”2″]

 

 

Vikerfjellhytta 35

Kompakt og gjennomtenkt

[tribulant_slideshow gallery_id=”1″]