Viktige endringer i retningslinjene for lagring i Google-kontoer

Posted by on Dec 8, 2020 in Webcam | 0 comments

Kjære Google-bruker
Vi skriver for å informere deg om at vi nylig har kunngjort nye retningslinjer for lagring for Google-kontoer som bruker Gmail<www.google.com/appserve/mkt/p/AD-FnEzbSkTVAyBb1soUFxcIVUP9L8V3nDzTTn2ICHdXgzFhkb-5AYgbqjWFMQF5aJqNcY5od9kizHdpnJsHxroMsNFkY5Pge90dlfhIS_7DDNhJB5I>, Google Drive<www.google.com/appserve/mkt/p/AD-FnEylqLnDVNM8aEkmXSH_0S5mpSmhA9imgkM-Sz8dsqgB5aCUGb2nzgV4t2BLQDAoRROa_nyNv3EkhXAd3I4KY48fObB4_zPk8k2NKAObWXHjB8wiK8U> (inkludert Google Dokumenter-, Regneark-, Presentasjoner-, Tegninger-, Skjemaer- og Jamboard-filer) og/eller Google Photos<www.google.com/appserve/mkt/p/AD-FnEw88Un-C3sywHH8wAzlYuZiNaYkAvSNznkXenn1catkXyr6xcr4hT-r_rnKY-Bbw2kYt3QMvlQOnbBxfeJvViCLLOfZ3MFRLbkE0okvA73MoJKfJ4efuiKJ>. Med disse endringene legger vi oss på linje med standard praksis i bransjen. Siden du tidligere har brukt ett eller flere av disse produktene i Google-kontolagringen din<www.google.com/appserve/mkt/p/AD-FnEyQ7oCOEA3AJgRcnz96ETkMCdNXPy2tWIyTPWPCnbAwR13zE4O2sUUuMVtNrXc8g_TJobEdXr_S6Rb8QutPwr3CdW84060c39f73Bq9WjbqqUqFrUBEVDC8c86Ru7N9Vl8DcBJrovuZC3jSfpeoscRruE8QIL8Me4j…>, ville vi informere deg om de nye retningslinjene i god tid før de trer i kraft 1. juni 2021. Nedenfor finner du et sammendrag av de nye retningslinjene. Du finner en fullstendig liste over endringene i denne brukerstøtteartikkelen<www.google.com/appserve/mkt/p/AD-FnEyPUypNRa8zJHoZ-jLl6cgFAKTEE8cPIZUN9_z3mp9gjmKU0uqC3padWR6MZVhrgY90s3YbaktHmXt5IP1cuOuw4TaqdWlEZCdrrBl7aT4Zbgt1IkQQo1ckHSH88NoSHLcPA5W-kLzeL30>.
Sammendrag av de nye retningslinjene (virksomme fra 1. juni 2021):
– Hvis du er inaktiv<www.google.com/appserve/mkt/p/AD-FnExgugNLG5A9G_nX7C48R7Xw-7cjR8vfI-g9jNrUPbzF-hoANYw723HTP-j3zO4sjkVukkj7ES3kErgtPCZxcDfx6IwzLPPgPvU3jr9KYV77qcihO3set1CzbBPRhrNtiAP-j1A__fQK> i 2 år (24 måneder) i Gmail, Drive eller Foto, kan vi slette innholdet i produktet eller produktene der du er inaktiv. Google One<www.google.com/appserve/mkt/p/AD-FnEyawJ57jqaCzPhOWfKE8clp59-Ui1S90L_k3q7_FcnSW-Y-Smb-8zP2MDd_6sGBfTxM2dTY0-ZcxFOLtZ2UtSJUlIdfyPYLHcjo62ufNrwN7_ZrgsSeJ-v-6OIv22DBMobLIKWmnl4Q7HDo03UMqkuLeRxP>-abonnenter som er innenfor lagringskvoten sin og har god anseelse<www.google.com/appserve/mkt/p/AD-FnEwsPRBPwRbbWxfuNMtzvC-DTV-M7nq63yTIJqnFMw62gKa78joZ2ccM6bcBjME6czAZX6qBvOWGOBeV9RbUBXUs5USJzYS9BCayWCDQrNlbXqAB7vF4S2G9lqWXUt0J0Tt8yA>, blir ikke berørt av denne nye regelen om inaktivitet.
– Hvis du overskrider lagringsgrensen din i to år, kan vi slette innholdet ditt i Gmail, Drive og Foto.
Dette innebærer følgende for deg:
– Du blir ikke berørt av disse endringene med mindre du har vært inaktiv eller over lagringsgrensen din i to år. Siden denne regelen trer i kraft 1. juni 2021,. blir den tidligst håndhevet 1. juni 2023.
– Hvis du er inaktiv eller har overskredet lagringsgrensen etter 1. juni 2021, sender vi deg e-postpåminnelser og varsler før vi sletter noe.
– Selv hvis du er inaktiv eller har overskredet lagringsgrensen for én eller flere av disse tjenestene og innholdet ditt blir slettet, kan du fortsatt logge på.
– Merk: Retningslinjene for inaktive kontoer og kontoer som har overskredet lagringskvoten gjelder bare for private brukere av Google-tjenester. Retningslinjene for Google Workspace, G Suite for utdanning og G Suite for ideelle organisasjoner endres ikke foreløpig, og administratorer kan sjekke brukerstøtten for administratorer<www.google.com/appserve/mkt/p/AD-FnEwt5HsmEhhP0LWBizLabSjuR5DZxSvCiwirso78cRPWz77Zs2o2L7IZIu0Vb3OE6JFO4HSovODDg8WXeCSJ63GY2xIHFeifeRus3rrXU7XHwA5PMQZxBlzqVh_XAQ> for å se retningslinjene for lagring for sitt abonnement.
Finn ut mer om hvordan du holder kontoen din aktiv
– Du kan lese mer om hvordan du holder deg aktiv i disse produktene, på denne siden i brukerstøtten<www.google.com/appserve/mkt/p/AD-FnExGcVISB2iIgs-aoIWiQmpmPZybxSZkKSoaEX7L8z-gAjncHdrW7zwFA8zSfQKjucdKmnOg-yVm5F463ndr7y0kTfidTGrVCl3hlnZlDj3p7shc4jmqhCzUDvSm_DZfOgFPMLkho6khD30FBVg3GL4>.
– Med Inaktiv konto-kontroll<www.google.com/appserve/mkt/p/AD-FnExBHw-VePbE_TS8L2dvSvknVInV58bkBQlf9Fj4tonphk7–XMEOXdF9rm750-hOUSi_nLhGlnIhrGDBkkQuiV5fqr-acFBUXgc8wUUwtXbhPpAAqpf5ytm1M99j2azymoCLlDW> kan du administrere innhold og varsle en tiltrodd kontakt hvis du slutter å bruke Google-kontoen din i en angitt periode (mellom 3 og 18 måneder). Merk: Den nye regelen om to års inaktivitet gjelder uansett hvilke innstillinger du har valgt i Inaktiv konto-kontroll. Du kan finne ut mer om disse endringene og metoder for å administrere kontoen din eller til noen du står nær, i brukerstøtten<www.google.com/appserve/mkt/p/AD-FnEzRfmgQutdKbMBN50ovFAKawxPqIedmYbqIujvlnLWyRREhChRy24LEXuHkOsmbV0jd6yH08ICIN8z3ckg9YW_S3y7AxBlxA-7Esve0TTmhN9ubHUK7oAyqd5Bi7QrY9fth>.
Finn ut hvordan du kan administrere lagringen din
– Finn ut mer om regelen for overskredet lagringskvote<www.google.com/appserve/mkt/p/AD-FnEygClZRFKiA7ji6fE8hv28pDJDFVA2LGtUWJr_XVXWzD4tJYa4dG6-OFz4CPCuc2_88WTHnRwl6OiZYMC8EhHAVnU3TNv6MNIa1I4c28UHmKZVpTR7NUx0bmcw1UMUJmb48tQIcHO8MUN0_DAwIxi0G0Q> og hva som teller mot lagringskvoten<www.google.com/appserve/mkt/p/AD-FnEztzNRsCNN6ypjkhM2EIZ34cE0SOWyI7tGty5ShkU_B9xULvsVFY3YbP5x2KAfPHYcXZcGmTgZCVM4xMR0lU_eLkw11s-jbaDaZDBAoR2vDSve5w5NTv9DLVEeEp4pgIiZdjmdvPQ3afp5R>.
– Du kan bruke den gratis lagringsbehandlingen i Google One-appen<www.google.com/appserve/mkt/p/AD-FnEziaXA1C5MBkUtXFQQMPifB8pS0MZhtIJo1ClZNtPcnqV7y4l4IoAKoexJrIOW7aWhhjpyxCVT0xryDNfTrU7jQSWWBBNfRa8_NkmuRwGLlkxGr9fIaEjgc4eS-ExOo105R7vbZLBYm2yK3yXEeN2z3QrI-DALfv4O…> og på nettet<www.google.com/appserve/mkt/p/AD-FnEzJomO7rAaROcy4FoW9TOgOU8ucSMX4Hq_JhMyBwosGgCstMHFWOz8rWhhfcX-rrwOb5q6Y007Rcj5TIOvD1-i-b0G5iKFFxETG2erTWZyAquPPBspByLk14xQD41-c0L4p3qMn3lbnzUv5D56qUaoBe3FTBdQdG66…> for å se hvordan du bruker Google-kontolagringen din og frigjøre plass i Gmail, Google Drive og Google Photos.
Takk for at du bruker tjenestene våre. Google-teamet ditt
© 2020 Google Ireland Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland.
Du har mottatt denne obligatoriske tjenestemeldingen på e-post for at du skal være oppdatert om viktig informasjon angående Google-kontoen din.